🚚 Fri frakt över 599 kr

Sheepy the Sleepytime Sheep


 

Sheepy - Din Bästa Vän för En Fridfull BabysömnLåt Sheepy hjälpa ditt barn att somna lugnt och tryggt. Sheepy skapar en rofylld miljö med hjälp av Sleepytime na

 


Sheepy - Din Bästa Vän för En Fridfull Babysömn

Låt Sheepy hjälpa ditt barn att somna lugnt och tryggt. Sheepy skapar en rofylld miljö med hjälp av Sleepytime nasheeds, duas, vitt brus och stjärnljusprojektioner. Denna söta och mjuka följeslagare är designad för att lugna din baby och främja en god natts sömn.

Egenskaper:

  • Sleepytime Nasheeds & Duas: Lugnande sånger och böner som hjälper ditt barn att slappna av.
  • Vitt Brus: Skapar en lugnande ljudbakgrund som blockerar störande ljud.
  • Stjärnljusprojektioner: Magiska stjärnmönster projiceras på rummets väggar och tak för att skapa en fridfull atmosfär.
  • Trygg och Säker: Gjord av mjuka och barnsäkra material.

Med Sheepy kan du vara säker på att ditt barn får den bästa möjliga sömnupplevelsen. Skapa en harmonisk sovmiljö och låt Sheepy vagga din baby till sömns med sin lugnande närvaro.

Spelar nasheeds, dua's, vitt brus och projektstjärnor för insomning! Mjuk och gosig, Sheepy lugnar ditt barn till sömns genom att skapa en lugn miljö.
Orden i nasheeds och böner uppmuntrar tidig språkutveckling, medan sensoriska lampor är fängslande och fascinerande - med möjlighet att ha dem på eller av.

Om barnet gråter spelar Smart Cry Sensor automatiskt upp ett mjukt ”shushing” i 20 minuter medan barnet återgår till att sova. Timerläge och volymkontroll, så att Sheepy spelar exakt som barnet behöver det, och eftersom den är uppladdningsbar via USB-kabel och tvättbar (ta bort projektorn!) är det enkelt att ta hand om Sheepy!

Sheepy projicerar stjärnklara ljus och spelar 8 sömniga nasheeds...
Klassiska, lugnande Zain Bhikha nasheeds utan instrument, remixade för att få barnet att somna:

Sömntid
Ge tack till Allah
Sockervaddshimmel
Allt tillhör Allah
För evigt
Lilla Birdie
Special
Lovey Dovey - en ny sång som utvecklats bara för Sheepy!


7 Dua's och Surahs:
Reciterar 7 Dua's och Surahs inklusive Ayatul Kursi, Surah Al Kafiroon, Surah Ikhlas, Surah Al Falaq och Surah An-Nas.

4 Modi för vitt brus:
Olika typer av vitt brus: ”shh”-ljud med mammans mjuka röst, lugnande och välbekanta hjärtslag från livmodern, lugnande ökenljud och regnljud med Dhikr.

Plus vackra stjärnprojektioner från en avtagbar ljud- och projektionsenhet - ta bort den för enkel tvätt eller för att använda som en bordsprojektor när barnet växer!
Gynnar barnets utveckling:
Uppmuntrar barnet att lugna sig själv
Tidiga dua' och surahRecensera produkt