🚚 Fri frakt över 599 kr

Om TAHARA

Har du någon gång besökt en muslimsk butik och letat efter produkter av bra kvalitet till lämpliga priser men blivit besviken på grund av begränsat utbud och låg kvalitet? Då har TAHARA lösningen på dina problem.

Vi på TAHARA tycker att muslimer förtjänar möjligheten att hitta vackra och trendiga kläder och bra produkter som är prisvärda. Vår affärsidé är i första hand att betjäna den muslimska gruppen i Skandinavien med de bästa islamiska produkter som våra muslimska bröder och systrar kan använda med stolthet.

TAHARA är idag en islamisk webbbutik på Internet som levererar varor över hela Skandinavien. Vi har även en fysisk butik i Malmö (Södra förstadsgatan 95b) med samma prisvärda sortiment.

Vi på TAHARA tyckte det var nödvändigt att starta en butik på Internet för att på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda våra produkter till alla intresserade. Genom att finnas på Internet kan alla som har en lång väg till närmsta muslimska butik på ett enkelt sätt köpa sina produkter hemifrån. Dina varor levereras hem till dig tryggt och professionellt.

TAHARA första prioritet är att alla våra kunder ska bli nöjda med både våra produkter men också med vår goda service. Vi hoppas att alla våra kunder får en bra upplevelse hos oss.

Du är varmt välkommen att titta på vårt stora och varierade utbud på vår hemsida.

TAHARA är registrerat hos RSV, Riksskatteverket.

Tahara betyder “renhet” på arabiska.

Vårt Team

Möt personalen bakom TAHARA.

Shifaa

VD 

"Min passion är att varje kund som jag möter ska få den bästa servicen någonsin."

Salih

WEBBUTVECKLARE

"Jag älskar minimalistisk design och att utmana mig själv."

Ola

BUTIKSBITRÄDE

"Att hjälpa kunderna hitta rätt produkt är ett nöje för mig."

Fatma

BUTIKSBITRÄDE

 "Älskar att allt i butiken ska vara i ordning och reda."