🚚 Fri frakt över 599 kr

SKANDISK BARNBÖNEMATTA


 

Islamsk Bönematta för Barn Gummi Non-SlipIntroducerar vår speciellt designade islamska bönematta för barn, noggrant utformad för att kombinera funktionalitet, s

 


Islamsk Bönematta för Barn Gummi Non-Slip

Introducerar vår speciellt designade islamska bönematta för barn, noggrant utformad för att kombinera funktionalitet, säkerhet och skandinaviskt inspirerad estetik. Denna bönematta är perfekt för unga bönare och säkerställer en bekväm och säker bönupplevelse.

Funktioner:

1. Gummi Non-Slip Lager: Utrustad med ett högkvalitativt Gummi-lager undertill, erbjuder denna bönematta enastående grepp på olika ytor. Den non-slip funktionen ser till att ditt barn kan koncentrera sig på sina böner utan att oroa sig för att mattan glider eller halkar.

2. Bekväm och Mjuk: Tillverkad av premiummaterial, erbjuder bönemattan en mjuk yta där ditt barn kan knäböja och böja sig bekvämt under bönen.

3. Barnvänlig Design: Den skandinaviskt inspirerade designen är enkel, elegant och tilltalande för barn. Den neutrala färgpaletten och minimalistiska mönstren gör den till ett mångsidigt tillskott till vilket rum eller utrymme som helst.

4. Hållbar och Lätt att Rengöra: Byggd för att tåla regelbunden användning, är denna bönematta hållbar och enkel att underhålla. Torka bara av eventuella spill eller fläckar med en fuktig trasa för att hålla den fräsch och ny.

Fördelar:

- Uppmuntrar regelbundna bönvanor bland barn i en bekväm miljö.
- Erbjuder en säker och trygg yta med Gummi non-slip lagret.
- Förbättrar böneupplevelsen med sin mjuka och fluffiga textur.
- Lägger till en touch av skandinavisk elegans i ditt barns bönrutin.
- Främjar självständighet och självförtroende hos unga bönare.

Investera i denna unika islamska bönematta för barn och skapa en fridfull och inbjudande bönemiljö för dina små.  Bönematta den perfekta följeslagaren för ditt barns andliga resa.

Finns i två storlekar:

Liten  45 x 90cm

Stor 55 x 108cmRecensera produkt