🚚 Fri frakt över 599 kr

Fäll tårar i bävan inför din Herre Kurs


 

Allah beskriver de troende i Koranen att “när de hörde den Nåderikes budskap föll de ned på sina ansikten i tillbedjan medan deras ögon fylldes av tårar.” (Kora

 


Allah beskriver de troende i Koranen att “när de hörde den Nåderikes budskap föll de ned på sina ansikten i tillbedjan medan deras ögon fylldes av tårar.” (Koranen 19:58)

Profeten gav den goda nyheten att ”Elden kommer inte röra vid en som fäller tårar på grund av gudsfruktan ända till modersmjölken återvänder till brösten.” (Tirmidhi)

Kort utdrag på 3 minuter:


“Fäll tårar i bävan inför din Herre” är ett seminarium som ger dig de korrekta kunskaperna och förståelsen för vikten av att gråta inför Allah. Att gråta inför ens Skapare är en av de mest älskade handlingarna av Allah som fostrar ett levande hjärta. Seminariet hölls av bror Salih från Hikmainstitutet. Bror Salih talar med en inlevelse och passion som gör att du inte vill sluta lyssna och han förklarar djupa andliga insikter på ett lättbegripligt sätt.

Seminariet består av två faktaspäckade föreläsningar helt på svenska.

I den första föreläsningen (47 min) berättar Salih kort om bokens syfte och om författaren Shaykh Husayn al-Awaayishah. Han berättar om den höga status som tårar fällda för Guds skull har enligt både Koranen och sunnah. Vidare ger han detaljerade exempel ur Profeten och följeslagarnas liv när de grät, varför och hur.

I den andra föreläsning (44 min) nämner Salih 13 konkreta vägar som kan hjälpa dig att fälla tårar inför din Herre. Dessa tips är ovärderliga för alla sökare och ett måste för alla som vill komma närmare sin Herre.

Föreläsningarna kommer i mp3-format så att du på ett enkelt sätt kan överföra dem till din mobiltelefon, dator, mp3-speare etc.

När du har betalat din beställning får du ett mejl inom 48 timmar med en länk för att ladda ner kurspaketet.

Boken “Weeping for the fear of Allah” av Shaykh Husayn al-Awaayishah medföljer som e-bok (pdf-format).

OBS! Detta är en elektronisk distanskurs i mp3-format och inte en bok.Recensera produkt