🚚 Fri frakt över 599 kr

Äktenskapskörkortet Kurs


 

Kursen består av 7 lektioner där varje lektion är ca 45 minuter lång.Lektionerna kommer i mp3-format så att du på ett enkelt sätt kan överföra dem till din mobi

 


Kursen består av 7 lektioner där varje lektion är ca 45 minuter lång.

Lektionerna kommer i mp3-format så att du på ett enkelt sätt kan överföra dem till din mobiltelefon, dator, mp3-speare etc.

När du har betalat din beställning får du ett mejl inom 48 timmar med en länk för att ladda ner kurspaketet.

Kursen hölls på svenska av bror Salih från Hikmainstitutet.

I detta korta utdrag från föredraget hos Södertörns muslimska studentförening berättar Salih syftet med kursen på ett lite humoristiskt sätt.Vad kommer jag att få lära mig?

Välkomna att tillsammans med Salih Tufekcioglu arbeta med ert äktenskap eller förbereda för den! Att lägga ner tid och energi på sitt äktenskap är en ovärderlig investering. Detta gäller oavsett om du har varit gift kort eller lång tid. Du kan förebygga eller lösa många problem genom att tillämpa de levnadssätt och principer som lärs ut på denna kurs. Den är användbar och rolig för de som redan har ett starkt äktenskap. Den hjälper också de som går igenom svårigheter. De kan med denna hjälp starta upp en förnyad och konstruktiv kommunikation.

Kursen baserar sig på boken "Blissful Marriage: a practical islamic guide" och är skriven av ett gift par. Detta gör att boken vänder sig på ett balanserat sätt till båda könen med goda och praktiska råd för ett lyckligt äktenskap. Både Rida Beshir och Ekram Beshir har under många år varit aktiva bland den muslimska minoriteten i Nordamerika.

De ämnen som berörs är mycket vardagsnära och allt är baserat på Koranen och sunnah.

Följande områden berörs i distanskursen:

• Om boken och författarna

• Syftet med det muslimska äktenskapet

• Att tänka på vid val av livspartner

• Råd och tips för ett lyckligt äktenskap

• Den goda familjeatmosfären

• Grundläggande skyldigheter

• Olika stadier i relationen

• Fallstudier

OBS! Detta är en elektronisk distanskurs i mp3-format och inte en bok.Recensera produkt