🚚 Fri frakt över 599 kr

Det sista Sändebudet (e-bok)


 

Det sista Sändebudet ﷺ är en e-bok (pdf-format, ej pappersbok), som undervisar läsaren om viktiga personer och händelser i profeten Muhammeds liv ﷺ.Boken innehå

 


Det sista Sändebudet ﷺ är en e-bok (pdf-format, ej pappersbok), som undervisar läsaren om viktiga personer och händelser i profeten Muhammeds liv ﷺ.

Boken innehåller vackra illustrationer i färg för att fånga läsarens intresse och väcka nyfikenhet.

Salih Tufekcioglu skriver på ett fängslande sätt som fångar läsarens intresse och får henne att leva sig in i berättelsen. Författarens unika berättartalang gör att biografin blir både spännande och inspirerande.

Boken är dessutom författad på ett sätt som gör att envar kan lära känna profeten Muhammed ﷺ och varför han är så älskad och respekterad av de som känner och följer honom.

”Med sitt pedagogiska sätt, beskrivande språk och sin förmåga nagla fast läsaren, berättar Salih om vår älskade Profets ﷺ liv. Boken varvar text med vackra bilder, vilket gör den väldigt behagligt att läsa.”
(Anna)

I boken ingår också åtta fokuspunkter som berör viktiga frågor för samhället, så som ”mänskliga rättigheter”, ”miljövård”, ”social rättvisa” mm. Varje fokuspunkt innehåller autentiska uttalanden med råd och vägledning från Profeten ﷺ.

Så gott som alla skildringar av Profetens ﷺ levnad i boken går tillbaka till det äldsta och mest tillförlitliga källmaterialet, så som Ibn Ishaq som ungefär hundra år efter Muhammeds ﷺ död författade den första längre biografin.

I en tid då Sverige står inför nya utmaningar och där de största bristerna återfinns i frågor om makt och ledarskap, är det värt att veta vem Muhammad ﷺ var; som person, ledare och inte minst som profet.

Ett gott och storslaget budskap måste förmedlas av en god och storslagen människa. Denna människa är ingen annan än Muhammad ﷺ, Sändebudet av nåd och barmhärtighet för hela mänskligheten.

Lyssna på poddavsnittet med författaren om boken:

BONUSMATERIAL

När du köper e-boken får du distanskursen Sändebudet som om du såg honom alldeles gratis (värde 49kr). 10 lektioner i mp3-format. Varje lektion har en medföljande powerpoint presentation.

INNEHÅLL

Det sista sändebudet ﷺ är en e-bok (pdf-format) som du laddar ner. Boken består av 185 sidor. OBS! Boken är ej en fysisk bok.

Bonusmaterial: Distanskursen Sändebudet som om du såg honom ingår alldeles gratis. Du laddar ner den.

OM FÖRFATTAREN

Salih Tufekcioglu driver AktivMuslim.se där han dagligen hjälper människor berika och försköna sina liv genom att undervisa om muslimsk andlighet och tro. Det är hans passioner och något han ständigt strävar att utveckla.

I över 15 år har han utbildat och föreläst om islam för myndigheter, skolor och moskéer, för att skapa broar och ökad förståelse.Recensera produkt