🚚 Fri frakt över 599 kr

Loelle Rosenvatten 50 ml, EKO


 

Vinnare av kategorin "Årets bästa ansiktsvatten" vid Organic beauty awards 2018Loelles ekologiska rosenvatten (hydrolat) är hämtat utan mellanhänder från e

 


Vinnare av kategorin "Årets bästa ansiktsvatten" vid Organic beauty awards 2018


Loelles ekologiska rosenvatten (hydrolat) är hämtat utan mellanhänder från ett ECO-Certifieratkooperativ i staden Kalaat M´Gouna, en stad i Marocko känd för sina rosbeklädda ängar och destillering av rosenblad. Hydrolater är en antiseptisk vattenhaltig biprodukt som framkommer när man producerar eteriska oljor av blommor och örter.


Denna legendariska och vackra blomma doftar inte enbart ljuvligt utan har även en medicinsk användning samt näringsmässiga egenskaper och har på grund av detta uppskattats sedan urminnes tider.


Rosenvattnet kan med fördel blandas i ansiktscreme och lotion, användas som uppfräschande ansiktsdusch eller återfuktning av hårbotten samt även i mat. Romantik på flaska, droppa några droppar i badvattnet och det ger en berusande rosdoft.


Rosenvatten förbereder huden för ansiktskrämen genom att neutralisera ph-värdet och fungerar svalkande och uppiggande. Är svagt sammandragande och ökar blodtillförseln.


Ingredienser : Rosa Damascena water blom Morocco


Volym: 50 mlRecensera produkt