🚚 Fri frakt över 599 kr

Hands Off Our Hijab


 

Varför förbjuder liberala politiker våra hijabs och niqabs?Under Emmanuel Macrons presidentskap, hade Frankrike modet att förbjuda muslimska kvinnor och flickor

 


Varför förbjuder liberala politiker våra hijabs och niqabs?

Under Emmanuel Macrons presidentskap, hade Frankrike modet att förbjuda muslimska kvinnor och flickor under 18 års ålder från att bära hijab i allmänna platser. Vad var responsen från den liberala progressiva världen? Skamlig tystnad.

Så som muslimska kvinnor, hur ska vi reagera på detta angrepp på vår islamiska klädkod? Varför hatar icke-muslimska politiker och regeringar vår hijab? Hur kan muslimer stödja utmaningarna som våra systrar står inför, både individuellt och kollektivt?

Dessa är de frågor som jag kommer att ta upp i "Hands off our Hijab", och jag tror att vi måste ställa liberal hyckleri inför rätta. Jag vill uppriktigt hjälpa muslimska kvinnor att förstå den utmanande situationen och ta tillbaka kontrollen över berättelsen, men inte på deras egna villkor: på Allahs villkor.

Inshallah, jag ber att denna bok kommer att hjälpa dig att förstå världen just nu så att du kan gå framåt med självförtroende och bekvämlighet i din hijab. Det kan verka som att våra fiender har övertaget, men vi har Allah på vår sida: universums skapare.

OBS! Boken finns i två upplagor som innehållsmässigt är exakt samma men omslaget kan skilja.

Författare: Farhat Amin
Förlag: Smart Muslimah
Bindning: Mjukpärm
Utgivningår: 2022
Språk: Engelska
Antal sidor: 122Recensera produkt