Fri frakt över 599kr | Snabb leverans | Fri retur i butik

Årets kvinnliga entreprenör

|22/08, 2013

Årets kvinnliga entreprenör

Söndagen den 24 oktober kl 11.00-16.00 2013 arrangerade Muslimska Kvinno Förening (MKF) ett seminarium i Stockholms moskén med rubriken “Våga drömma”.

Seminariet handlade om kvinnligt entreprenörskap. Coachen Saida Cherif föreläste om vikten av målmedvetenhet som är en förutsättning för att förverkliga våra drömmar. Sedan presenterades de nominerade till Årets kvinnliga entreprenör.

Jag och ytterliggare tre kvinnor blev nominderad till “Årets kvinnliga entrepenör”. Detta är jag ödmjukt glad över.

Tyvärr kunde jag inte närvara på plats men jag var med via Skype. Jag presenterade mig själv och om TAHARA. Det var spännande att få lyssna på de övriga nominerades berättelser. Verkligen en källa till inspiration och glädje.

Priset gick till den mycket ambitiösa och flitsamma Amal Mohammed som driver förskolan Flygande Mattan i Haninge . Ett stort grattis syster 🙂

Jag vill tacka MKF för ett sådant fint initiativ. Jag ser verkligen fram emot nästa års kvinnliga förebilder!

Shifaa Patel