🚚 Fri frakt över 599 kr

HEMANI MISWAK MYNTA


 

Miswak är ett traditionellt redskap för tandrengöring som har använts i århundraden runt om i världen. Till skillnad från vanliga tandborstar är miswak tillverk

 


Miswak är ett traditionellt redskap för tandrengöring som har använts i århundraden runt om i världen. Till skillnad från vanliga tandborstar är miswak tillverkad av den salvadora persica-trädet och har naturliga antibakteriella egenskaper.

Vi erbjuder miswak i flera nya smaker (citron, nejlika, mynta) för att passa olika smaklökar. Våra kunder har uppskattat den fräscha känslan och de långsiktiga fördelarna med att använda miswak regelbundet.

Här är några skäl att välja miswak:

  • Naturlig tandrengöring: Miswak har naturliga antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som bidrar till att hålla tandköttet friskt och minska risken för karies och tandlossning.
  • Vitare tänder: Genom att regelbundet använda Miswak kan du motverka missfärgning av dina tänder utan behovet av kemiska blekningsmedel.
  • Fräsch andedräkt: Miswak ger en långvarig fräschhet och bekämpar dålig andedräkt genom att eliminera bakterier och matrester från munnen.


Recensera produkt