🚚 Fri frakt över 599 kr

Hemani Snake Oil


 

Förutom att skydda håret från luften är ormolja idealisk för att bekämpa håravfall, mjäll och hjälper kapillärtillväxten kraftigt. Det rehydratiserar håret hårt

 


Förutom att skydda håret från luften är ormolja idealisk för att bekämpa håravfall, mjäll och hjälper kapillärtillväxten kraftigt. Det rehydratiserar håret hårt. Hemani-olja är 100% naturlig och innehåller inga skadliga ämnen (inga kemiska konserveringsmedel, inga parabener eller fenoxietanol), till skillnad från dess många förfalskningar. Vi rekommenderar att du är försiktig med var du köper denna olja Ormolja mjukar håret förutom att kämpa mot mjäll, aktivera hårtillväxten. Och jag berättar inte för dig om den underbara lukten som den avger! En riktig glädje!

Användning som mask: Täck håret med denna olja och täck det sedan med en varm handduk eller plastfolie. Låt det stå i 20 minuter till 1 timme första gången och tvätt sedan håret med ditt vanliga schampo. Även efter några användningar kan du lämna oljan under natten. Du kan också blanda den med flera oljor, särskilt med vitlökolja och lökolja, som i uppsättningen för hårväxt och håravfall.

Består av :

 - Ricinolja: Ricinolja är avsedd att rehydrera och regenerera torrt hår med delade ändar och påskynda deras tillväxt 

- Sesamolja: det hjälper till att tona håret och skydda det mot UV-strålning.

- Senapsolja: senapsolja stimulerar hårets återväxt och förhindrar att de faller. 

- Olivolja: Olivolja förstärker och närade djupt håret. 

- Laurel lämnar: Laurel bladen kämpar mot mjäll och håravfall, och stimulera tillväxten av håret och deras förnyelse.

 - Nard: Nard eterisk olja används traditionellt för att aktivera, stimulera hårväxt igen. 

- Tigernutolja, som också hjälper till att försena återväxt av hår när den appliceras på depilerade områden, näras djupt, jämnar ut och mjukar hårfibrerna, förhindrar uttorkning av håret och återställer glans till skadat hår. 

- Alkanna tinctoria: Tidigare användes den röda roten av alkanna tinctoria för att göra naturlig färgning.

 - Santalam albumolja: Det vitaliserar torrt och skadat hår.   

"Alla dessa vegetabiliska oljor som komponerar ormoljan Hemani är 100% naturliga och extraheras med kallt tryck för att bevara alla deras dygder för att säkerställa maximal effektivitet." 

Volym: 250mlRecensera produkt