🚚 Fri frakt över 599 kr

KLISTERMÄRKE | ARABISKA ALFABET + FREE E-BOK & UTSKIFTER


 

Vårt självhäftande arabiska alfabet är perfekt för föräldrar som vill att deras barn ska lära sig läsa och skriva arabiska. Den är perfekt för att introducera d

 


Vårt självhäftande arabiska alfabet är perfekt för föräldrar som vill att deras barn ska lära sig läsa och skriva arabiska. Den är perfekt för att introducera ditt barn till de arabiska bokstäverna i tidig ålder.

Häng upp väggdekalen i ditt barns sovrum eller lekrum så att de kan se bokstäverna varje dag. Ditt barn kommer att lära sig hur de arabiska bokstäverna ser ut och kan spåra dem för att lära sig hur man skriver dem.

E-bok och utskrivbara arbetsblad

När du köper väggdekalen får du omedelbart en nedladdningslänk i din e-postinkorg för att ladda ner en e-bok med arbetsblad. Ditt barn kan rita över bokstäverna på sin iPad eller surfplatta i all oändlighet. E-boken innehåller också djurkort som matchar djuren på väggdekalen.

Har du ingen iPad eller surfplatta? Inga problem då! Du kan också ladda ner ett PDF-dokument med utskrivbara arbetsblad för att lära dig arabiska bokstäver och siffror. Detta gör inlärningen interaktiv och rolig med väggdekalen.


En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Rengör genom att torka av med en torr trasa. Använd aldrig våtservetter.

Storlek: 60 cm x 100 cmRecensera produkt