🚚 Fri frakt över 599 kr

WUDU KLISTERMÄRKE


 

Vår nya vattenresistenta väggdekal för badrummet är äntligen här! Detta transparenta klistermärke med steg 1 till 9 i Wudu lär barn på ett roligt och pedagogisk

 


Vår nya vattenresistenta väggdekal för badrummet är äntligen här! Detta transparenta klistermärke med steg 1 till 9 i Wudu lär barn på ett roligt och pedagogiskt sätt hur man tvättar sig innan man ber. Klistermärket är lätt att fästa på kakel och duschväggar/kabiner. Om du vill flytta klistermärket är det också absolut möjligt.

Klistermärket innehåller enkelt illustrerade karaktärer utan ansiktselement för att hjälpa barn att utföra stegen i ablution korrekt. Vårt klistermärke är tillverkat för att hålla länge och fäster tillräckligt bra för att sitta på plats i flera år.

Wudu är en viktig del av vår religion, och det är viktigt att lära barnen hur de ska rengöra sig ordentligt före bönen. Genom att placera klistermärket i badrummet blir Wudu en daglig vana och ett roligt sätt att lära barnen det rätta sättet att rengöra sig själva.

Njut av ett pedagogiskt och roligt sätt att lära sig stegen i Wudu. Med detta klistermärke blir Wudu en trevlig upplevelse för barnen och hjälper dem att rengöra sig själva innan de ber.

Detta klistermärke är inte statiskt och fastnar med hjälp av ett självhäftande lager. Limrester är lätta att rengöra med tvålvatten. Vi rekommenderar INTE att denna wallsticker fästs på målade väggar.

Språk: Engelska

Storlek: 30 cm x 40 cmRecensera produkt