🚚 Fri frakt över 599 kr

Sultan Bönematta | Turquoise


 

Vi presenterar vår turkiska bönmatta, en symbol för exceptionell kvalitet och förfintlig elegans. Denna bönmatta är tillverkad med största omsorg och använder p

 


Vi presenterar vår turkiska bönmatta, en symbol för exceptionell kvalitet och förfintlig elegans. Denna bönmatta är tillverkad med största omsorg och använder premiummaterial som garanterar dess hållbarhet och lång livslängd.

Det som utmärker denna bönmatta är det lyxiga silkestrådet som pryder dess yta och ger en touch av flärd till din böneupplevelse. Det fina och skimrande silkestrådet förhöjer den övergripande estetiken och lyfter bönmattan till en ny nivå av elegans.

Inte bara är framsidan av mattan förträfflig, utan baksidan är också omsorgsfullt utformad. Den har en trevlig, högkvalitativ material som ger en avslutande touch och bidrar till bönmattans övergripande attraktionskraft.

Förutom den exceptionella hantverket finns denna bönmatta i olika naturliga färger. Från jordtoner som sandbeige till lugnande nyanser av grönt och stilla blått, harmoniserar dessa färger med din omgivning och skapar en fridfull atmosfär för dina böner.

Vi förstår vikten av att vara förankrad i naturen, och därför har vi noggrant valt dessa naturliga färger för att sömlöst smälta in med ditt heliga utrymme.

Investera i vår Turkiska bönmatta av utmärkt kvalitet, normal tjocklek och naturliga färger idag och upplev det ultimata inom lyx och sofistikering under dina böneritualer.

Storlek: 70 x 120cmRecensera produkt