🚚 Fri frakt över 599 kr

DUA KLISTERMÄRKE | FÖRE MÅLTID


 

Vårt Dua-kort påminner dig om att inte glömma Allahs namn innan du börjar äta. Det erbjuder ett ögonblick av medvetenhet.Om du har glömt, inga bekymmer! Sedan f

 


Vårt Dua-kort påminner dig om att inte glömma Allahs namn innan du börjar äta. Det erbjuder ett ögonblick av medvetenhet.

Om du har glömt, inga bekymmer! Sedan finns det en påminnelse om att säga: "I Allahs namn, i början och i slutet." Med denna dua bekräftar vi att Allah är källan till alla välsignelser.

Dua Innan du börjar äta, säg: I Allahs namn. Om du har glömt att säga ovanstående, säg: I Allahs namn, från början till slut.

Alla dua klistermärke är på arabiska med transliteration (latinska bokstäver) och översätt på engelska.

En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Storlek: 10 cm x 20 cmRecensera produkt