🚚 Fri frakt över 599 kr

KLISTERMÄRKE | ISLAMISKA ALFABETET


 

Vårt självhäftande islamiska alfabet är perfekt för föräldrar som vill att deras barn ska lära sig att läsa latinska bokstäver samtidigt som de introducerar isl

 


Vårt självhäftande islamiska alfabet är perfekt för föräldrar som vill att deras barn ska lära sig att läsa latinska bokstäver samtidigt som de introducerar islamiska ord. Det är perfekt för att introducera ditt barn till alfabetet vid en ung ålder.

Häng upp väggdekalen i ditt barns sovrum eller lekrum så att de kan se bokstäverna varje dag. Ditt barn kommer att lära sig hur bokstäverna i alfabetet ser ut.


En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Rengör genom att torka av med en torr trasa. Använd aldrig våtservetter.

Storlek: 50 cm x 85 cm i en affisch.Recensera produkt