🚚 Fri frakt över 599 kr

DUA KLISTERMÄRKE | LÄMNA HEMMET


 

Allahs Budbärare (frid vare med honom) sade att när någon lämnar sitt hus och ber den medföljande bönen, så sägs det till honom: "Du är vägledd, du är bevakad o

 


Allahs Budbärare (frid vare med honom) sade att när någon lämnar sitt hus och ber den medföljande bönen, så sägs det till honom: "Du är vägledd, du är bevakad och du är skyddad." Shaytan vänder sig sedan bort från honom.

Innan vi lämnar våra hem är det mycket viktigt att komma ihåg vår älskade profets (frid vare med honom) ord. Han lärde oss att säga denna dua vägleder, skyddar och bevarar oss. Änglarna kommer att följa oss och djävulen kommer att vända sig bort från oss.

Hadithen och duan nämns i At-Thirmidhi (5/490) och i Abu Dawud (4/325) och är sahih. Hadithen har återberättats av Anas ibn Malik.


Alla dua klistermärke är på arabiska med transliteration (latinska bokstäver) och översätt på engelska.

En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Storlek: 10 cm x 20 cmRecensera produkt