🚚 Fri frakt över 599 kr

DUA KLISTERMÄRKE | INNAN LÄGG DAGS


 

Placera det självhäftande duakortet bredvid din säng och ta en stund varje kväll för att säga denna meningsfulla dua: "O Allah, sannerligen Du har skapat min sj

 


Placera det självhäftande duakortet bredvid din säng och ta en stund varje kväll för att säga denna meningsfulla dua: "O Allah, sannerligen Du har skapat min själ och Du skall ta dess liv, till Dig hör dess liv och död. Om Du skall hålla min själ vid liv så skydda den, och om Du skall ta dess liv så förlåt den. O Allah, jag ber Dig att ge mig god hälsa."

Denna dua påminner oss om att våra själar helt och hållet är i Allahs händer. Genom att säga dessa ord innan du somnar, visar du din tillit till Allah.

Må Allah skydda, förlåta och välsigna dig, och må Han ge dig en god hälsa.

Alla dua klistermärke är på arabiska med transliteration (latinska bokstäver) och översätt på engelska.

En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Storlek: 10 cm x 20 cmRecensera produkt