🚚 Fri frakt över 599 kr

DUA KLISTERMÄRKE | AYATUL KURSI


 

Recitera Ayatul Kursi i slutet av varje obligatorisk bön.Allahs sändebud (frid vare med honom) sade: "Den som reciterar Ayatul Kursi i slutet av varje obligator

 


Recitera Ayatul Kursi i slutet av varje obligatorisk bön.

Allahs sändebud (frid vare med honom) sade: "Den som reciterar Ayatul Kursi i slutet av varje obligatorisk bön, inget annat än döden kommer att hindra honom från att komma till paradiset." [An-Nasa'i har återberättat detta och Ibn Hibban har förklarat det som sahih].


Recitera Ayatul Kursi innan du går till sängs.

När du lägger dig i sängen, recitera Ayatul Kursi från början till slut; en skyddsängel kommer att stanna hos dig och ingen djävul kommer att komma till dig, tills du vaknar på morgonen (Bukhari)


Recitera Ayatul Kursi på morgonen och på kvällen.

Om du läser Ayatul Kursi på morgonen kommer du att vara skyddad från djävlarna fram till kvällen. Och om du läser den på kvällen kommer du att vara skyddad från djävlarna fram till morgonen. (Hākim)

Vårt klistermärke Ayatul Kursi är speciellt utformat för dem som ännu inte känner till Ayatul Kursi (fullständigt) och vill använda klistermärket för att stödja / lära sig ayah.


Alla dua klistermärke är på arabiska med transliteration (latinska bokstäver) och översätt på engelska.

En Sticky Wall Sticker är ett blickfång i alla rum! Låt spikar eller skruvar vara vad de är och upplev våra Sticky Wall Stickers: utan att lämna limmärken på väggen, klistrar klistermärkena lätt, är lätta att ta bort och flytta runt. Klistermärkets magnetfält gör att det fäster på alla ytor. Du kan skriva på klistermärkena med en whiteboardpenna och sudda ut dem med en torr trasa. På så sätt kan klistermärkena användas i oändlighet!

Storlek: 10 cm x 20 cmRecensera produkt