🚚 Fri frakt över 599 kr

Pysselbok 3. Arabiska alfabetet


 

Arabiska alfabetet med bokstäver i förbindelse.Den här pysselboken är en bra fortsättning för de barn som har gått igenom Pysselbok 2, eller redan kan skriva de

 


Arabiska alfabetet med bokstäver i förbindelse.


Den här pysselboken är en bra fortsättning för de barn som har gått igenom Pysselbok 2, eller redan kan skriva de arabiska bokstäverna i separat form.


Pysselbok 3 ger barn möjlighet att lära sig hur de arabiska bokstäverna skrivs i början, mitten och slutet av ett ord. Till varje bokstav hör en rolig pysselsida, med en klurig uppgift att lösa. Därefter följer en sida där barnen får möjligheten att träna på att skriva bokstaven i dess olika former och element. Rätt riktning och rätt ordningsföljd visas pedagogiskt med pilar och numreringar. Rutade sidor hjälper även barnen att få översikt över bokstavsdelarnas rätta längd och gör det ännu lättare att följa beskrivningen. Barnen får även träna på att skriva de arabiska voklatecknen i denna pysselbok. Boken är lagd på en högre nivå, men det är fortfarande lika roligt att lära sig.


Denna pysselbok är ett bra hjälpmedel som ger barn möjligheten att lära sig det arabiska alfabetet på ett roligt och annorlunda sätt. Färgglada bilder och söta figurer väcker barnens intresse och lust till att lära sig mer.


Rekommenderas till barn från 5 års ålder och uppåt.


OBS! Denna volym innehåller inga klistermärken. Tryckfel på omslaget.


 


Salihs presentation av boken i malmöbutiken.Recensera produkt