🚚 Fri frakt över 599 kr

Pysselbok 1. Arabiska alfabetet


 

Den här inspirerande och pedagogiska pysselbok är specialformad för barn som vill börja bekanta sig med det arabiska alfabetet. I den här boken får de lära sig

 


Den här inspirerande och pedagogiska pysselbok är specialformad för barn som vill börja bekanta sig med det arabiska alfabetet. I den här boken får de lära sig skriva de arabiska bokstäverna i separat form.


Varje sida innehåller roliga pysseluppgifter kopplade till en bokstav. Här finns uppdrag så som att fylla i streckade linjer, färglägga bilder, leta efter likheter och olikheter, hitta rätt väg genom labyrinten, para ihop rätt svans med rätt djur etc.


Varje bokstav föregås av ett exempel, där numrerade pilar visar rätt riktning samt i vilken ordning varje bokstavselement skrivs. Genom att följa de streckade linjerna får barnen chansen att öva upp sin finmotorik samtidigt som de tränar på att skriva bokstavens element i rätt ordning. Därefter fortsätter de att fylla i den streckade bokstaven på egen hand i de mindre rutorna. Genom att leta upp rätt klistermärke och sätta in det i bilden får barnen utveckla sin uppmärksamhet, sitt öga för detaljer samt sin koncentrationsförmåga.


Hjälp barnen att förstå uppgifterna och visa dem rätt uttal av de arabiska bokstäverna och orden. Denna pysselbok är ett bra hjälpmedel som ger barn möjligheten att lära sig det arabiska alfabetet på ett roligt och annorlunda sätt. Färgglada bilder och söta figurer väcker barnens intresse och lust till att lära sig mer.


Boken passar utmärkt för barn som är från 3 år och uppåt.


Salihs presentation av boken i malmöbutiken.Recensera produkt