🚚 Fri frakt över 599 kr

My Salah Chart


 

Denna Salah-tabell har omsorgsfullt skapats (av en mamma) för att hjälpa andra föräldrar som dig som står inför följande dilemma ... Hur kan jag få mina barn at

 


Denna Salah-tabell har omsorgsfullt skapats (av en mamma) för att hjälpa andra föräldrar som dig som står inför följande dilemma ... Hur kan jag få mina barn att komma ihåg att be utan att tjata på dem?


Varje Salah-tabell innehåller:


1 stort A3-format glatt väggschema, 96 återanvändbara salah och wudu klistermärken och instruktionsblad med tips och riktlinjer.


Hur man använder Salah-tabellen:


Beroende på ditt barns ålder sätt ett realistiskt mål, ett antal salah som de borde be på en vecka. Tabellen är torkbar så att du kan personifiera målet för ditt barn varje vecka. Placera en salah tidtabell i deras sovrum för att hjälpa dem att komma ihåg salahtiderna. Du kommer troligtvis att behöva påminna dem också. Varje gång de gör sin wudu och utför sin salah placerar de ett klistermärke på tabellen. De kommer att motiveras när de ser att deras tabell fylls på med klistermärken.


Att ha tabellen i rummet hjälper dem att komma ihåg att be och kontrollera om de har glömt att be. För att hålla dina barn motiverade kom överens om en belöning de kommer att få om de uppnår sitt mål. Kom ihåg att målet är att vara positiv och hjälpa dem att ta ansvar för deras salah. I slutet av veckan kan de sätta klistermärkena tillbaka på klistermärket och du kan ställa in dem ett nytt mål och använda tabellen igen.Recensera produkt