🚚 Fri frakt över 599 kr

Min Koran-kudde med ljus och ljud


 

Denna mjuka, mysiga leksak är mer än bara en kudde!Särskilt inspelade Surahs för My Quran Pillow som är milda på örat - i en lugnande och melodisk röst som är t

 


Denna mjuka, mysiga leksak är mer än bara en kudde!


Särskilt inspelade Surahs för My Quran Pillow som är milda på örat - i en lugnande och melodisk röst som är tröstande för både barn och deras mamma att lyssna på.


Lyssna på Koranen: Surah Ar Rahman, Surah Yaseen och de sista 2 verserna Surah al Baqarah. Dessa vers reciteras med en lugnande röst till den mjuka glöden av LED-ljus, vilket gör sänggåendet till en mer avslappnande upplevelse.


Tryck på en av tre vackert broderade knappar och hör över sex minuter med en voice-over med utmärkt recitation med Tajweed, inklusive:


Tryck på den rosa boken: Hör Surah Ar Rahman

Tryck på den blå boken: Hör sista 2 verserna av Surah al Baqarah

Tryck på den gröna boken: Hör Surah Yaseen


Justera volymen och sätt på lamporna med koordineringsknapparna.

Min Quran-kudde är ca 32 cm x 39 cm och har svala LED-lampor för att erbjuda en lugnande glöd för sängtid - och lysdioderna stängs av automatiskt efter 15 minuter! Använd volymkontrollen för att ställa in den perfekta volymen för en bekväm sängtid.


Inkluderar 3x AA (LR 6) batterier och uppfyller alla miljöstandarder. Lämplig i åldrarna 3-99 år! Testad för att uppfylla barnsäkerhetskrav EN71 (delar 1,2,3) och EN62115.Recensera produkt