🚚 Fri frakt över 599 kr

YASMIN KIMONO ABAYA SET | MÖRKBRUN


 

Höj din garderob med vårt utsökta tvådelade Kimono Abaya Set, designat för den moderna, stiliga kvinnan som värdesätter både elegans och komfort. Detta fantasti

 


Höj din garderob med vårt utsökta tvådelade Kimono Abaya Set, designat för den moderna, stiliga kvinnan som värdesätter både elegans och komfort. Detta fantastiska ensemble innehåller en ärmlös inre klänning och ett sofistikerat kimono ytterlager, tillverkat av förstklassigt tungt tyg som säkerställer hållbarhet och en ogenomskinlig finish.

Inre Klänning är ärmlös, vilket ger en slank och enkel silhuett. Tillverkad av högkvalitativt, andningsbart material, perfekt för att bäras hela dagen. Kan bäras ensam för en minimalistisk look eller ihop med kimonon för extra sofistikering.

Kimono är långa ärmar med utsökt veckning på framsidan, runt halsen och vid handlederna, vilket ger en touch av lyx och förfining. Inkluderar praktiska fickor som kombinerar stil med bekvämlighet. Kimonons flytande design draperar sig vackert över den inre klänningen, vilket skapar en graciös och smickrande look.

Ett mångsidigt matchande bälte kan stylas på två sätt – knutet runt midjan på den ärmlösa klänningen för en definierad silhuett eller bundet över kimonon för att framhäva midjelinjen. Båda delarna är tillverkade av ett rejält, ogenomskinligt tyg som erbjuder utmärkt täckning och en lyxig känsla.

Perfekt för speciella tillfällen eller elegant vardagsbruk, vårt tvådelade Kimono Abaya Set är ett måste i din samling. Omfamna tidlös elegans och överlägsen komfort med detta vackert designade set.


Storlek 1 = Small/ Medium

Storlek 2 = Large / XLarge

Längd på inne klänning är ca 135cm

Längd på kimono är ca 145cmRecensera produkt