Visa större karta

Butiken ligger i Malmö, Södra förstadsgatan 95B.

I butiken utför vi även henna tatuering. Vänligen boka, klicka här.

Om du tar dig till tunnelbanestationen “Triangeln” i Malmö tar det ca 7-9min promenad till butiken. Se videon nedan där syster Sumayyah visar dig vägen till butiken.

Kundparkering

Under lördagar och söndagar är det gratis och parkera runt omkring huset där TAHARA är beläget.

Under vardagar vill vi tipsa dig om P-huset vid Smedjegatan. Ca 1-2 min promenadavstånd från TAHARA. P-huset hittar du på samma byggnad som ICA Supermarket på Möllevångstorget. Här kostar det endast 10kr i timmen och det finns alltid lediga platser.

Invigningen av TAHARA i Malmö

Fredagen den 26 augusti 2011 kl 17.00 var det äntligen dags att inviga vår första butik i Malmö. Butiken ligger på Södra Förstadsgatan 95B. Under många dagar innan hade vi jobbat hårt med att förbereda och inreda butiken. Många frivilliga vänner ställde spontant upp. De arbetade många timmar i butiken för att göra den i ordning för invigningen. Vi är så tacksamma för den hjälpen!

Så fort man stiger in i butiken har vi hängt upp alla kjolar, jackor och byxor. Även våra mycket populära indiska pashmina sjalar finns där. Vissa av våra hijab har vi vikt och hängt upp med klädhängare. Högst upp på panelerna har vi lagt upp hyllor som fungerar som våra mini-lager.

Här här kassadisken. Stilren och vit. Vi har inrett butiken i TAHARAs fäger som är rött och vitt. Ovanför kassadisken har vi en Samsung LCD-TV. Under invigningen hade vi tyvärr inte igång TVn men om du besöker butiken idag så ser du att TV-apparaten har löpande bilder med information om våra senaste och mest populära produkter. TVn får lokalen att bli levande.

“Vi behöver verkligen en sådan här butik i Malmö.”

Här ser vi in i butiken. Många besökare var imponerade av den fräscha lokalen och det stora utbudet av produkter. Många uttryckte känslan “Vi behöver verkligen en sådan här butik i Malmö.”

Här hänger våra abaya från den Dubai, Kuwait etc. De är väldigt vackra! Bredvid ser du provrummet där du kan pröva klädesplaggen. Provrummet är rymligt och som är försedd med en stor spegel.

Det var mycket glädje, skratt och kärlek i butiken. Det tycker vi om 🙂

Vi försökte matcha jilbab med våra enfärgade pashminasjalar. Snyggt! Vad tycker du? Sjalarna är speciellt populära just nu. Många kommer in och köper inte bara en utan flera.

En närbild av våra mest populära sjalar. De finns i många, många färger för alla smaker 😉

Många vänner kom med blommor. Tack så mycket för er visade tacksamhet och kärlek. Det värmer! Om du tittar lite närmare så ser du att det finns godisklubbor i två av skolarna. Naturligtvis bjöds det på godis till dem allra minsta. En och annan äldre tog också en klubba, det bjöd vi på 😉

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss!