100% naturlig henna

Prisvärt

Flexibelt

Nöjda kunder

Henna-tatuering är en kul och bra lösning för den som vill testa på att ha en tatuering, men som inte är beredd att göra en permanent tatuering. På TAHARA i Malmö använder vi enbart naturlig henna som innehåller hennapulver och har därmed hennas naturliga färgnyans som är rödbrun till mörkt rödbrun. Nu erbjuder vi även vit henna tatuering.

Traditionellt används henna tatuering i flera kulturer vid festliga tillfällen så som bröllop, då man tatuerar in vackra mönster på händer och fötter, det är också i dessa kroppsdelar där henna tatueringen sitter som bäst och längst.

Som regel sitter en naturlig henna tatuering ca 1-2 veckor. Första dagen är henna tatueringen gulaktig men efteråt blir den mörkare. Vit henna sätter sig på utsidan av huden. Om du tvättar händerna försvinner den. I annat fall sitter den kvar några dagar.

Våra henna-experter är mycket duktiga konstnärer och gör henna tatueringen utifrån dina önskemål.

Att tänka på vid bokning:

  • Boka din henna-tatuering minst 48 timmar i förväg.
  • Bokningsbara tider i Malmö butiken är vardagar mellan 11-17 och lörd. 11-16.
  • Vi tar endast emot kontantbetalning eller swish.
  • Avbokning bör ske minst 2 timmar innan (smsa mobil 0739098609).
  • Alla priser bestäms i förväg mellan kund och hennakonstnär.
  • Vid försening tillkommer en extra avgift.

Så fort vi har bekräftat din bokning med vår henna-expert får du en bekräftelse via sms. Normalt inom 24 timmar.

Detta är våra ungefärliga priser. Priserna kan variera beroende på mönster och storlek. Vuxna, från 75kr. Hela handen från 100kr. Barn (under 10år) från 25kr. Vit henna kostar 20% mer än ordinaire pris.

Adressen till TAHARA butiken är Södra förstadsgatan 95B, 214 20 Malmö. Klicka här för detaljerad vägbeskrivning.

Bokningar utanför butiken i Malmö

Vi kommer gärna ut till dig och gör henna på plats. Vårt minsta paket är henna tatuering för minst 10 personer á 85 kr. 100 kr transportavgift inom Malmö. Har du andra önskemål är du välkommen att kontakta kundtjänst.